by PakCem2020_admin PakCem2020_admin

UUDISTA JOUSTAVA LATTIA PAREMMAKSI KUIN UUSI

Joustolattioiden kunnostus tai täydellinen uusiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Bonan uudella joustolattiajärjestelmällä voidaan luoda uusi, kestävä pinta ekologisesti lattiamateriaalia vaihtamatta.

Pinnoite soveltuu kovimpaan kulutukseen ja helpottaa muovi-, kumi- ja linoleumlattioiden puhtaanapitoa ja huoltoa huomattavasti. Bona Resilient System Bona Pure -polyuretaanilakka tarjoaa uuden suojan ja kulutuskestävämmän pinnan linoleum-, kumi-, ja muovilattioille.

Järjestelmä antaa rajattomasti designmahdollisuuksia urheilulattioille erilaisilla tehosteilla, mainoksilla ja symboleilla.

Myös värin vaihtaminen on helppoa – käytössäsi on koko RAL-väriskaala.

Lattian kunnostamisella on huomattavasti pienempi ympäristöä kuormittava vaikutus kuin uuden asentamisella. Bonan vesipohjaiset tuotteet takaavat sisäilman laadun ja hyvän työympäristön, säilyttäen samalla vanhan lattian.

Kannattavuutta yrityksille ja yhteisöille

Unohda lattian vaihto ja jätteen tuottaminen

Helpota kunnossapitoa pienemmällä kemikaalimäärällä

Pidennä lattian elinikää

Rajattomat designmahdollisuudet

Bona Resilient System mahdollistaa monen lattiatyypin täydellisen kunnostamisen. Remontoi ja hoida linoleum-, PVC-, vinyyli-, LVT-, kumi-, ja polyuretaanilattioita. Järjestelmä soveltuu sairaaloihin, toimistoihin, urheilutiloihin, teollisuuteen, koteihin tai esimerkiksi kouluihin ja lastentarhoihin.

Joustolattioiden hoito-ohje (pdf) >>