Täydellinen järjestelmä maailmanluokan suorituskykyä


Missä maailman parhaat koripalloilijat olisivat ilman oikeita kenkiä, parhaat golfarit ilman oikeita klubeja, parhaat kuljettajat ilman parhaita autoja tai parhaat jalkapalloilijat ilman oikeaa, nopeaa pallokenkää?

sand sportive

Kaikissa tapauksissa yksilön ja tiimin suorituskykyä parannetaan oikeiden välineiden avulla. Sisäurheilulattiat ovat myös osa välineitä ja ilman muuta tärkeä pala palapelissä useimmille ihmisille.

Uskomme Bona®-laatuun,ja että se luo parhaan perustan maailmanluokan suorituskyvylle. Työprosessista ja tuotteiden turvallisuudesta valmiiseen maalattuun pintaan ja sen huoltoon, emmekä voi odottaa vähempää kuin korkeinta standardia. Siksi kansainvälinen koripalloliitto FIBA on valinnut Bona:n yksinomaiseksi ja viralliseksi, tekniseksi kumppaniksi urheilulattioidensa hoidossa.

Bona Sportive Primer

Bona Sportive Primer

Pohjalakka, jolla on erinomaiset välihionta- ja levitysominaisuudet, valmistettu 70% uusiutuvista raaka-aineista. Käytetään käsittelemättömissä, puisissa urheilulattioissa. Tarjoaa erinomaisen tartunnan.

Bona Sportive Finish

Bona Sportive Finish


Kaksikomponenttinen vesiohenteinen lakka, jolla on erinomainen kulutuskestävyys ja joka on valmistettu 70% uusiutuvasta raaka-aineesta. Kestävät urheilulattioiden lattiapäällysteet jotka on hyväksytty, urheilulattioiden kitkaa koskevien, kahden johtavan standardin mukaisesti.

Sportive Cleaner

Bona Sportive Cleaner

Väkevä pesuaine päivittäiseen puhdistukseen puisiin urheilulattioihin. Bona Sportive Cleaner poistaa tehokkaasti rasvan ja lian, jättämättä liukasta kalvoa. Pesuaine sopii käytettäväksi pesurin kanssa.

Bona Sportive Paint

Bona Sportive Paint

Nopeasti kuivuva viivamerkintä- ja vyöhykemaali lakattuihin puulattialattiapinnoitteisiin. Saatavana 8 eri väriä. Erinomainen peitto ja hyvät sovellusominaisuudet.


Bona FlexiSand

Bona FlexiSand


Tehokas hiomakone kaikkeen lattiatyöhön. Lattian hionnasta puun puhdistamiseen, myös betonin hiontaan.